Overig Aanbod

Een greep uit de mogelijkheden vind je hieronder. Neem gerust contact op als je meer informatie over een van deze diensten wilt.

Heb je een vraag maar staat die er niet bij? Ook dan kun je contact opnemen, mogelijk kunnen we er een mooi plan voor maken. 

 

- Procesbegeleiding. Soms voelt mediation als een te zwaar middel, dan kan procesbegeleiding een oplossing zijn. Hoewel procesbegeleiding overeenkomsten vertoont met mediation, is het wat vrijer van vorm en ontbreekt bijvoorbeeld de MfN mediationovereenkomst. 

 

- Onafhankelijk toehoorder (objectieve verslaglegging). In meerdere situaties is het mogelijk een onafhankelijk toehoorder in te schakelen of behoefte te hebben aan objectieve verslaglegging. Dit kan bijvoorbeeld na een voorval zijn waaruit een conflict is ontstaan, ter voorbereiding van een rechtszaak of om medewerkers hun verhaal te laten doen ter verwerking. Kenmerken van een dergelijk gesprek zijn onder andere dat er aan de voorkant heldere afspraken worden gemaakt ten aanzien van vertrouwelijkheid of eventueel het delen van de informatie, de betrokkene altijd keuzevrijheid heeft en dat hij/zij zelf besluit of het verhaal gedeeld mag worden ( en met wie) en dat de verslaglegging geaccordeerd wordt door de betrokkene.

 

- Particulier Onderzoek

- Neutraal voorzitterschap

- Klachtencommissie / klachtenfunctionaris