Marianne Bovée

Met vele jaren werkervaring in het bedrijfsleven en het onderwijs, in zeer uiteenlopende functies, rollen en verantwoordelijkheden, kan ik vanuit veel perspectieven meedenken en adviseren. Rust aan tafel brengen, elkaar weer echt kunnen horen en ruimte maken voor emoties, gevoelens en belangen, zie ik als belangrijkste onderdelen om weer met elkaar in gesprek te komen. 

 

Als MfN Registermediator, LVV Registervertrouwenspersoon en Particulier recherchebureau met WPBR vergunning en toestemming van politie begeleid ik organisaties en particulieren in tal van situaties. Niet altijd past een van deze diensten naadloos bij de vraag en dan bespreken we hoe we tot een passende begeleiding kunnen komen. Procesbegeleiding, onafhankelijk toehoorder, klachtenfunctionaris of sparringpartner zijn enkele voorbeelden daarvan. Ik heb een uitgebreid dienstenpakket waarin kennis, vaardigheden en expertise uit mijn werkervaringen en opleidingen samenkomen. 

 

Mijn persoonlijke levenservaringen helpen mij in familiesituaties een goede gespreksbegeleider te kunnen zijn. Een partner verliezen, rouw en verdergaan combineren, ouder van een samengesteld gezin zijn en de complexe keuzes die daarbij horen, krijgen de ruimte en aandacht die nodig is. Tijdens een gesprek kan ik jullie ook helpen overzicht te krijgen, je keuzes helder te verwoorden of wensen voor bijvoorbeeld een testament of samenlevingscontract overzichtelijk te noteren. Hiermee heb je gespreksdocument voor bijvoorbeeld gesprek met een notaris.

Echtscheidingen begeleid ik niet.

 

Werkervaring, onder andere

Mediation algemeen, Arbeidsmediation en organisatie, Procesbegeleiding,

Extern vertrouwenspersoon, Klachtencommissie, Particulier Onderzoeker

Consultant, Directeur primair onderwijs, Onderwijskundige, HBO docent en leidinggevende, Leerkracht

Service accountmanager,  Administratief medewerker en Helpdesk

 

Opleidingen, uitgelicht

Coachen in een (buurt)bemiddeling (Inzicht Trainingen)

Particulier Onderzoeker (DPD Academy)

Specialisatie Arbeidsmediation en organisatie (Caleidoscoop Leertrajecten/Bascule)

Vertrouwenspersoon en Integriteit (LIVP)

Mediation (The Lime Tree - Mediation & Training)

Masterclasses Management van Publieke Vraagstukken (UU master, inhoudelijke vakken)

Onderwijskundig Ontwerp en Advisering (UU master)

Lerarenopleiding primair onderwijs (HU)