Marianne Bovée

Met vele jaren werkervaring in het bedrijfsleven en het onderwijs, in zeer uiteenlopende functies, rollen en verantwoordelijkheden, kan ik vanuit verschillende perspectieven meedenken en adviseren. Rust aan tafel brengen, elkaar weer echt kunnen horen en ruimte maken voor emoties, gevoelens en belangen, zie ik als belangrijkste onderdelen om weer met elkaar in gesprek te komen. 

 

Als MfN Registermediator, LVV Registervertrouwenspersoon en Particulier onderzoeker met Wpbr-vergunning en toestemming van de landelijke politie begeleid ik organisaties en particulieren in tal van situaties. Niet altijd past een van deze diensten naadloos bij de vraag en dan bespreken we hoe we tot een passende begeleiding kunnen komen. Procesbegeleiding, onafhankelijk toehoorder, klachtenonderzoeker of sparringpartner zijn enkele voorbeelden daarvan. Ik heb een uitgebreid dienstenpakket waarin kennis, vaardigheden en expertise uit mijn werkervaringen en opleidingen samenkomen. 

 

Mijn persoonlijke levenservaring helpt mij zowel in gesprekken over familiesituaties als binnen de werkomgeving een goede gespreksbegeleider te zijn. Een partner verliezen, rouw en verdergaan combineren, ouder van een samengesteld gezin zijn en de complexe keuzes die daarbij horen, krijgen de ruimte en aandacht die nodig is. Tijdens een gesprek kan ik jullie ook helpen overzicht te krijgen, je keuzes helder te verwoorden of wensen voor bijvoorbeeld een testament of samenlevingscontract overzichtelijk te noteren. Hiermee heb je een gespreksdocument voor bijvoorbeeld gesprek met een notaris.

 

 

Werkervaring, onder andere

Mediation algemeen, Arbeidsmediation en organisatie, Familiemediation, Procesbegeleiding,

Extern vertrouwenspersoon, Klachtencommissie, Particulier Onderzoeker

Consultant, Directeur primair onderwijs, Onderwijskundige, HBO docent en leidinggevende, Leerkracht

Service accountmanager,  Administratief medewerker en Helpdesk

 

Opleidingen, uitgelicht

Familiemediation (Merlijn Groep)

Zakelijke mediation (Merlijn Groep)

Coachen in een (buurt)bemiddeling (Inzicht Trainingen)

Particulier Onderzoeker (DPD Academy)

Specialisatie Arbeidsmediation en organisatie (Caleidoscoop Leertrajecten/Bascule)

Vertrouwenspersoon en Integriteit (LIVP)

Mediation (The Lime Tree - Mediation & Training)

Masterclasses Management van Publieke Vraagstukken (UU master, inhoudelijke vakken)

Onderwijskundig Ontwerp en Advisering (UU master)

Lerarenopleiding primair onderwijs (HU)